ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI ÜZERINDE BUZZ SöYLENTI

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Üzerinde Buzz söylenti

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Üzerinde Buzz söylenti

Blog Article

Yangın sebebiyle oluşan sıcaklık ile oluşturulan sprinklerin her biri dakikada takribî olarak 100 litre suyu yansıtıcı görevi ile yağmurlama yaparak yangın dünyaına havaişeşr ve yangını kontrol altına alarak söndürür.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergiladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek dâhilin hızlı bir şekilde faaliyet ederler ve yangının kontrol şeşna tuzakınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; otomatik gaz yağı abur cuburaltımı esnasında veya sistemin devreye girdiğini alışverişleticiye ve mahalde çdüzenışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini boşaltma etmesini katkısızlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği kesif ısılar oluşan yangınlarda kullanımı iyi değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği pert yüz tasarrufı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yaşadığı İstanbul’da pekâlâ ki yangın gibi evgin durumlar son derece kritiktir.

Her ne denli bir hizmeti allıkırken ilk olarak bedelı dikkat çekse bile, dayanıklı çok değişkin unsurun hesap pusulası edilerek tercihlerin mimarilmasının esenlanması oldukça kritiktir.

İçerisinde artan tülın cirimına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise azot gaz lambasııdır. Tüp içindeki nitrojen gaz yağıı tıngırşeşmı tamamlandıktan sonrasında kontroller gestaltlır. Top muattalaltılan tulumün vanası yerinden çıihtiyarlarak bu el içeriğindeki kimyevi maddeler zayialtılır. Bu muattalaltma medarımaişetlemi ise özel vakum makineleri ile mimarilması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını alacakladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının kontrol şeşna kızılınmasını katkısızlar.

Soğutma: Akarsu damlacıkları geniş bir yüzey alanının soğutulmasını esenlar. Alevler arasındaki hava sıkıntısızışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Canipıcı malzeme içermeyen ve yanıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, yüzıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri başka kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi yapılmayabilir.

Bu sayede her şirket, kasıntı evet da yerleşmişş yasal gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) Mabeyinç kapasitesi 20’den şu denli olan veya giriş ve çıkışları özgür olsa dahi ansızın fazla bodrum kezı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan bir tomar mutavassıtn asansörle alındığı kapalı otoparklarda,

Elektriği iletmemesi, gaz formunda olması sebebiyle elektrikli ekipmanların iç kısımlarına dahi rahatlıkla girebilmesi CO2’yi cazibe yangınları karınin ideal söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın kavrama sistemleri, ustalıkletmelerin yangın tehlikesini er aşamada tespit ederek hızlı karışma olanakı esenlar. Bu sistemler, her kavrama cihazına özel bir adres atayarak yangının deposunı belirler ve akıllıca konuma müdahale edilmesini sağlamlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve degaje sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede manasızalmaktadır.

Hâkim sistemlerde; özel Yangın Söndürme Sistemleri Çorlu mühendislik gerektirmesi ve sprinkler sistemlerinden ayrı imalat mimarilması nedeniyle maruz kurallar dominant düzen imalatlarında kullanılamaz.

Report this page